NO  |  ENG
Close
New Zealand Boots Go Down

New Zealand boots

New Zealand produserer blant den fineste saueskinnen i verden. New Zealand har en av de beste miljøene for at sauene skal utvikle sin tykke, tette ull.

Deres autentiske, håndlagde støvler kommer i mange farger og varianter, og standarden er av høy kvalitet. Gummisålen trekker seg opp på sidene hvilket gir ekstra beskyttelse i vått og slapsete vær og forlenger holdbareheten.

Saueskinn holder føttene varme og komfortable i ekstrem kulde, og de myke fibrene justerer temperaturen og puster, slik at føttene vil holde en behagelig temperatur i selv varmere vær. Prøv den barbent, du vil elske det!

Skoene er opprinnelig brukt av surfere på strendene i New Zealand og Autralia for å stikke føttene i når man kommer ut av vannet.

Opprinnelig brukt av surfere på strendene i New Zealand og Australia for å stikke føttene i når de kom ut av vannet. Disse første surfer-bootsene ble kalt ugg-boots (et kallenavn for ugly boots). Dagens surferboots har blitt perfeksjonert i håndverk og design, og har nå gått fra å være et teknisk fottøy for surfere til å bli et moteplagg elsket av hele verden - den ultimate blandingen av luksus og komfort. 

New Zealand Boots - kan brukes når som helst og blir snart ditt favorittfottøy.