NO  |  ENG
Close
Hale Bob Go Down

Hale Bob

Daniel Bohbot er mannen bak klesmerket Hale Bob fra LA. Hans kolleksjoner består i stor grad av kjoler og overdeler, men gjennom hans 10 kolleksjoner i året finner du også bukser, skjørt, active wear og badetøy. Hans største prioritet er å få kvinner til å føle seg vakre, komfortable og sikre på seg selv. Både på fest og til hverdags.

 

Merket er sett på en rekke kjendiser som Eva Longoria, Cameron Diaz, Heidi Klum, Cindy Crawford, Britney Spears, Halle Berry og Taylor Swift for å nevne noen.. Med karakteristiske og unique prints og design er Hale Bob et vest-kyst, moderne fashion brand.

 

Daniel Bohbot er stadig på utkikk etter den neste store trenden og følger nøye med på utviklingen i hva kvinner kler seg i, for deretter å finne opp egne måter å flette disse oppdagelsene inn i hans mote. Kolleksjonene deres er unike og hvert enkelt print er utviklet i deres egne kreative studio og er dermed helt unikt og med egen identitet for Hale Bob.

 

På deres designstudio i LA har de egne modeller som de syr klærne rett på for å sikre den perfekte passformen. Et av materialene som går igjen i kolleksjonene er silke. Øvrig består plaggene deres ofte av viskose av høy kvalitet, samt det anti-krøllete materialet elastisk mikrofiber.

En favoritt blandt kvinner.