NO  |  ENG
Close
Glas Go Down

GLAS

Hvem sa at lesebriller trenger å være en kjedelig nødvendighet? GLAS EYEWEAR er et skandinavisk brillemerke som tilbyr en nøye utvalgt samling av ikoniske lesebriller, solbriller og tilbehør. Selskapet ble grunnlagt av Christoffer Sundberg i 2018 og selskapet har som mål å bli verdens ledende varemerke innen kategorien moteriktig brillemote.

Christoffer startet merket da han innså at hans mor ikke kunne finne fine innfatninger som styrket hennes selvsikkerheten og matchet stilen hennes. Siden det har han fullt ut omfavnet visjonen om å gjøre lesebriller til et motestatement og dermed gjøre en hverdagslig nødvendighet om til noe vakkert.

 

Ikonisk design

GLAS innoverer et ikonisk design-DNA ved å kombinere skandinavisk enkelhet med en dristighet og høyt motefokus. Deres kjernekolleksjon omfatter enkle og vakre innfatninger som aldri går ut av stil. Andre kolleksjoner tilbyr dristigere innfatninger: Icons-kolleksjonen fremhever klassiske former og tilbyr tidløs luksus inspirerert av ikoniske kvinner gjennom årene, mens More is More-kolleksjonen har en stilren samling av oppsiktsvekkende innfatninger i totonet acetat med detaljer i gullfarget metall. Vår/Sommer 23 GLAS EYEWEAR preges av en blanding av kolleksjoner som inkluderer både statement-innfatninger og tidløse stiler i høykvalitets materialer.