NO  |  ENG
Close
Denim Studio Go Down

Denim Studio

Født i Paris 2002. Denim Studio samarbeider med partnere som har over tretti års erfaring fra denim verdenen, og lager kvalitet med en lidenskap for detaljer. Vi retter oss mot kvinnen ved å innfri hennes forventninger, utvikle oss sammen med henne og strebe etter vakre kreasjoner med enda mer perfekte cuts hver sesong.

 

Ved å være konstant på jakt etter de fineste materialene og sikte etter den beste kvaliteten, er Denim Studio i dag assosiert med de beste Europeiske produsentene. Det brukes 90% naturlige materialer (lin, modal, lyocell), og bomull er hovedmaterialet. Alle syntetiske materialer er resirkulert. Denim Studio tar ingen beslutninger på bekostning av miljøet, og alle leverandører er sertifisert BCI (Better Cotton Initiative). Stoffene kommer fra Frankrike, Spania, Italia, Portugal og Tyrkia. Ingenting produseres i Asia. Buksene er håndlagde for å bevare den «brukte» looken som minner om den naturlige vasken en bukse får etter naturlig bruk.

 

For 3 år siden var det "ingen" som visste hvem Denim Studio var i Norge. I dag er det å finne i et 60 talls flotte butikker i hele Norge, og deres slengbukser har blitt en storfavoritt blant unge og voksne - har du kjøpt én kommer du garantert tilbake for 2-3-4 farger til! I tillegg til slengbukser består kolleksjonene deres av jeans, shorts, skjørt, kick flare, slim fit, mom jeans, dessbukser, culotter ++. Og alt kommer i 28 farger - kun fantasien stopper deg!